Dames 1 pakt punten in laatste 10 minuten

Tekst: Marc Klein

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Aalsmeer op de agenda. Na twee wedstrijden gelijk spel in de laatste minuten waren de dames en begeleiding er zeker van dat de punten mee naar huis kwamen.

De eerste 12 minuten leek het er op dat de dames van Aalsmeer niet opgewassen waren tegen de dekking, inclusief keeper, en de snelle tegenaanval van dames 1. Maar 6 doelpunten maken in 12 minuten is eigenlijk ook niet veel. Helaas miste we nog veel kansen en toen Aalsmeer ineens de eerste bal scoorde was zichtbaar dat 6 doelpunten voor inderdaad niet voldoende was.
Veel balverlies, wat tijdstraffen en slordig in de afronding gaven hoop aan de tegenstander en de dames van HV Foreholte moesten de schouders eronder zetten om op voorsprong te blijven. Met de rust was het nog 13-14.

Het was niet best totdat na een achterstand van 20-18 we ineens weer gelijk kwamen. Bij 22-22 gingen de laatste 10 minuten in. Er kwam weer wat meer beleving in het spel, minder foutjes in afspelen en meer snelheid. Ook verdedigend stond het weer wat strakker en kwamen de dames niet meer in gevaar. Dus een positief einde waar de dames hun voorsprong in de laatste minuten niet meer uit handen gaven. 24-29 was de eindstand.

Donderdag 4 november gaan we naar Bunschoten Spakenburg waar we om 20.00 spelen tegen HVBS voor de beker.

Maar zaterdag is het weer een volle handbalavond met dames 2 om 19.00 en dames 1 om 20.45 tegen de reserves van VZV. Tot op de tribune.

Geplaatst op 03/11/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: