Heren Foreholte winnen van United Breda

Zaterdag 30 oktober stond de wedstrijd Foreholte tegen United Breda op het programma. De heren van Foreholte vonden dat ze iets hadden goed te maken, na de nederlaag van vorige week. En dat deed Foreholte dan ook. Al in de eerste minuut maakte de thuisploeg het openingsdoelpunt en dat is altijd een leuk begin. Maar United was niet naar Voorhout gekomen zonder doel, ook deze ploeg had de volle intentie om te winnen. 
Maar Foreholte speelde beter en sneller. Alleen zat het minder mee met het afmaken. Het missen van pingels, paal, lat of net over waren het resultaat. Dat frustreerde de thuisploeg en zo ontstonden er wat slordigheden, die werden afgestraft. Uiteindelijk was de stand na 30 minuten spelen Foreholte 16 tegen United 17.

In de kleedkamer hebben de mannen van Foreholte de pluspunten besproken en ook hoe ze de tweede helft zouden gaan aanpakken. Want ze wilden deze thuiswedstrijd de felbegeerde 2 punten in Voorhout houden.

Vol overtuiging begonnen beide teams aan het vervolg van de wedstrijd, die vooral in het teken stond van de tweeminutenstraffen over en weer. Soms waren de straffen terecht, maar soms vroegen spelers van het andere team zich ook af waarom de straf werd gegeven. (Dank u voor het cadeautje.) Maar gelukkig was dit wederzijds.
Foreholte ging beter spelen en verdedigen en geleidelijk aan stond er weer een hecht team in het veld dat er vol voor ging. Zowel aanvallend als verdedigend en ook keepertechnisch ging het beter. 

En zo kwam ook het resultaat naar boven. Het doel werd vaker gevonden en Foreholte kroop dichterbij. United Breda gaf zich niet zomaar gewonnen, maar na driekwart in de tweede helft was het Foreholte dat meer conditie had, beter speelde, de wedstrijd naar zich toe trok en een kleine voorsprong wist te behalen. 
Met een eindstand van Foreholte 33 tegen United Breda 29, heeft Foreholte deze felbevochten wedstrijd gewonnen, zijn de kostbare 2 punten in Voorhout gebleven en kan ik als trainer/coach alleen maar trots zijn op mijn mannen. 

Heren, goed gedaan. Er stond een team in het veld dat ging voor de winst. Top en bedankt daarvoor.Volgende week zaterdag 6 november moeten de heren van Foreholte uit spelen, tegen Drechtstede 1. Een team dat zeker niet onderschat dient te worden.

Chris van der Spek

Geplaatst op 31/10/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: