Kort verslag ledenvergadering

Afgelopen maandagavond is de jaarlijkse ledenvergadering van HV Foreholte gehouden. Deze werd goed bezocht en alle gelederen, ouders van jeugd, leden van de heren en dames senioren teams, rolstoelhandbal, bestuur Sportparkpop en commissieleden waren vertegenwoordigd. 

Er zijn een aantal nieuwe bestuursleden geïntroduceerd: Jurriaan Holst zal het penningmeesterschap van Yvonne van Kesteren overnemen, Tobi Hoogink zal Caroline de Jong opvolgen als secretaris en Peter van Drueten zal tijdelijk de taken van Ruud Verweij overnemen. Ook de ledenadministratie zal worden overgedragen aan Anita van der Meer (moeder van Bo van der Meer uit de E1) en Berrie Zuiderveen zal de coördinatie van de scheidsrechters op zich nemen.

Dit betekent niet dat alle vacatures zijn vervuld. Zo blijven wij zoeken naar enthousiaste vrijwilligers voor een verenigingsactiviteit, een activiteiten commissie, een media commissie, om af en toe foto’s te maken, het jaarlijks organiseren van het  beach handbal, commissieleden voor de sponsor commissie, en zo zijn er nog wel meer. Wil je bijdragen als vrijwilliger en wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via foreholte@handbal.nl, geef een belletje of schiet een van de vrijwilligers aan.

Geplaatst op 28/10/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: