Uitnodiging jaarvergadering maandag 25 oktober

Maandag 25 oktober wordt de jaarvergadering van HV Foreholte gehouden. Locatie de Break Out kantine, aanvang 20.00 (inloop vanaf 19.30) De Jaarvergadering wordt in het algemeen niet zo heel best bezocht. Vaak een vaste groep mensen, van erelid tot lid en van (niet) spelend lid tot wat mensen die hand- en spandiensten voor de vereniging verrichten, ……. de vrijwilligers.

Op de jaarvergadering gaat het over rode- en zwarte cijfers, over (spelende) leden, bestuursleden en de problematiek waar elke handbalvereniging mee te maken heeft. Belangrijke zaken zijn o.a. de (jaarlijkse) contributieverhoging en de jaarcijfers/begroting maar ook het kiezen van nieuwe bestuursleden.

Als betalend lid kunnen wij ons voorstellen dat je wilt weten wat er met de contributie gebeurt, buiten de zaalhuur en de afdracht aan het NHV.

Misschien maakt het bezoek aan de jaarvergadering je wel dermate enthousiast om vrijwilliger te worden of sponsor van het team waar jouw zoon of dochter in speelt. Misschien ben je trotse bezitter van een mooi bedrijf en zou je heel graag een bord langs de velden willen hebben. Wie wil dat nou niet? Tijdens de jaarvergadering worden ook interessante voorstellen gedaan en ideeën aangedragen. Er kan wordt meegedacht over zaken en problemen.

Ondanks dat we al vele jaren bestaan, zijn er altijd problemen, of vragen lopende zaken om verbetering. We hebben allemaal met vrijwilligers te maken en met een team van mensen die zo goed mogelijk zorgt dat er kan worden getraind en dat er wedstrijden kunnen worden gespeeld.

Laten we eerlijk zijn, 400 leden, 400 meningen + de meningen van ouders.

Denk je dat het beter kan, of heb je suggesties hoe we zaken beter aan kunnen pakken, laat je stem dan horen. Blijven bestuurders of treden ze af en wie wordt er dan aan het bestuur toegevoegd?

Vervolgens het niet onbelangrijke vragenrondje, kort gezegd ‘De Rondvraag’.

De Rondvraag is vaak het leukste rondje van de vergadering, want iedereen kan aan het bestuur de vragen stellen waar hij/zij al maanden mee loopt. Wij zijn ervan overtuigd dat heel veel leden vragen hebben. Vragen over de handbal, vragen over de teams, leiders, coaches, trainers, vrijwilligers kwesties, de jaarcijfers, de contributie, scheidsrechters  en de kantine. Hoe kan ik dit, hoe kan ik dat en hoe kunnen we zus of zo?

Terug naar waar we eigenlijk naar toe willen. Wij zien tijdens de jaarvergadering heel graag een volle kantine. Veel leden die meepraten en meedenken over zaken die ter tafel komen. Het is niet saai, het is niet vermoeiend. Het zijn zaken die alle leden en/of de ouders van leden aangaan. Lekker van gedachten wisselen met hopelijk veel leden en in debat gaan met de bestuursleden. Kijken of we alle neuzen dezelfde kant op kunnen krijgen.

Het is wel het platform om gehoord te worden en medestanders te krijgen als je denkt een sterke case te hebben.

Laat jouw stem niet verloren gaan maar laat hem horen.

Wij zeggen: Meldt je hier aan en tot de 25e

Geplaatst op 19/10/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.