20 minuten mooi handbal

Tekst: Marc Klein

De dames van VELO kwamen naar Voorhout om te strijden om de punten. Gezien de oefenpartijen zou dat ook zeker gelijk op gaan. Wij hadden nog wat goed te maken na het gelijkspel tegen ZAP. Welke door ons gewonnen had moeten worden door simpelweg alle kansen af te maken. De trainingen waren scherp en er werd hard gewerkt om het afmaken en overgangen naar de snelle tegenaanval weer onder de knie te krijgen.
De start was overtuigend en scherp. Opdrachten werden goed uitgevoerd en het afmaken was dit keer de eerste 20 min niet verkeerd. Daarnaast stond de dekking goed en kon alleen nummer 14 voor het scoren zorgen aan de kant van VELO. Bij 10 punten voor was er geen vuiltje aan de lucht. Helaas kwam de klad erin er kwamen steeds meer eilandjes in de dekking en aanvallend vielen de ballen te vaak verkeerd en in de handen van Velo. Velo kwam terug tot 3 doelpunten. Na de rust moest de basisopstelling, die had gezorgd voor de voorsprong, het weer oppakken. Maar dit pakte anders uit. Geen grip meer op de aanval van Velo, balverlies en pech leiden tot een achterstand van 3 punten. Na wat wisselen kwam er hoop. Het team wat er stond kon ineens het tij keren en na 3 punten achter konden we op voorsprong komen van 2 punten. Met deze opstelling konden we de partij winnen , met een time out nog wat rust geprobeerd te brengen maar daar was ineens weer wat geklungel en kwam Velo op 1 punt op ons terug. De laatste secondes waren vreemd en tot nu nog steeds niet duidelijk wat er nu gebeurd was. Velo maakte in 1 schot de stand gelijk. Dus helaas verloren wij hier een punt. Jammer dat we de eerste 20 minuten niet konden voorzetten wat dat was toch een mooi stuk handbal. Aan het publiek heeft het niet gelegen want de kids zorgde samen met de rest van het publiek voor een leuke sfeer, super!

De dames moeten zaterdag naar Aalsmeer en kunnen dan weer vol aan de bak. 1900 is de aanvang misschien zien we jullie op de tribune.

Geplaatst op 18/10/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: