Beste leerbedrijf 2020 sponsor van HV Foreholte D2

Tekst: Jeroen Henneke

Van Kesteren schilders zet zich dagelijks in om jongeren op te leiden tot vakmensen. Niet voor niets won het bedrijf de eretitel Beste Leerbedrijf in 2020. Kwaliteit en betrokkenheid staan voorop bij Van Kesteren, niet alleen richting klanten, maar ook richting medewerkers. Het familiebedrijf is al decennia een begrip in de Bollenstreek voor schilder-, behang- en glaswerken.
Loek van Noort van Van Kesteren Schilders vindt het mooi wanneer jongeren het beste uit zichzelf halen: in hun studie, werk, maar ook op sportief vlak. Na overleg met de sponsorcommissie van HV Foreholte werd Van Kesteren schilders dit seizoen de sponsor van de D2. In Sporthal De Tulp in Voorhout maakte het ambitieuze jeugdteam kennis met hun sponsor en bekeek Loek met tevredenheid de nieuwe outfits van de handbalsters.  

Geplaatst op 17/10/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: