Heren Foreholte niet scherp genoeg

Zondag 10 oktober moesten onze heren uitspelen tegen HCLB, in Baarn. Ook nu weer een geheel onbekende ploeg voor Foreholte. Maar vanaf de eerste seconde was het HCLB, die zowel de onze verdediging als de keeper(s) verraste. De scherpte was er niet en al snel keken de mannen van Foreholte tegen een achterstand van 5 punten aan. En dat werd in de eerste helft ook niet meer goedgemaakt. Zowel verdedigend als keepertechnisch liep het niet. 

Met een ruststand van HCLB 21 en Foreholte 16, konden we in de kleedkamer de vinger gaan leggen op de zere plek. Het leek wel of er een geheel ander team stond dan afgelopen zondag. Echter, aanvallend liep het goed. Het geoefende van afgelopen donderdag was duidelijk zichtbaar en daar hebben we dan ook moed uit geput. Verder werden er afspraken gemaakt over hoe de tweede helft naar onze hand te zetten.

De tweede helft begon echt lekker. Foreholte speelde goede en mooie aanvallen, maar verdedigend liep het nog niet. En daarbij kwam dat wij naar verhouding veel pingels tegen kregen (10 tegen 1) en het was niet altijd duidelijk waarom. Ook liepen de mannen van Foreholte tegen aardig wat tijdstraffen (2 minuten) aan. Maar het spel was in ondertal zeer naar behoren, want zelfs in ondertal wist Foreholte diverse malen de verdediging van HCLB te passeren en te scoren. 

Dus trokken de mannen van Foreholte in verhouding de tweede helft naar zich toe. Echter, het leed was in de eerste helft te groot geweest en met een eindstand van HCLB 40 en Foreholte 37, zijn de felbegeerde 2 punten in Baarn gebleven.

Jammer, maar ik denk dat HCLB terecht heeft gewonnen. 

Aanstaande dinsdagavond 13 oktober komt DIOS (2e divisie) bij ons op bezoek in de Tulp, voor de voorronde van de landelijke beker. Daarna zijn de heren een weekend vrij. 

Chris van der Spek

Geplaatst op 11/10/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: