Deja vu in Breezand

Tekst: Marc Klein

Na een vlotte rit door de polder van Noord-Holland, waar je opgehouden kan worden door een melkwagen en bollenkar maar wel kan genieten van leuke plaatjes, netjes op tijd bij ZAP Breezand aangekomen. Er heerste een ontspannen sfeer en iedereen had er zin in. Na het oplopen met de mascotte van ZAP klonk eindelijk het begin signaal. ZAP was gretig en mocht in het begin verdedigen op het randje en gebruikte dit goed om ons uit spel te halen. Ondanks dat werden er flink wat kansen gecreëerd en zag het er netjes uit. Alleen het afmaken ging mis. Jammer, het was niet scherp genoeg de eerste 15 min. Dat we het kunnen werd wel duidelijk want na achterstand toch weer terug knokken gaf hoop aan de meeste. Helaas golfde het spel op en neer. Met de rust stond het 13-14 dus de tweede helft konden we dat doortrekken.
Meer bewegen in de aanval en wat meer uit de handen van de ZAPspeelsters blijven was een van de opdrachten. Dus sneller en doelgerichter bewegen. Maar ook na de rust mocht de bal er niet in of leden we te veel balverlies. ZAP had met afmaken wat meer geluk en liep zo weer wat uit en opnieuw kwamen we weer terug. Het enthousiaste publiek en de trommelaar, die alleen met de rust zijn stokken had neergelegd, schaarde zich achter het team en nu wij in de laatste 5 minuten 2 punten voor kwamen werd het aanmoedigen iets anders. Onze meiden werden ongeduldig en in het beslissende gedeelte was er balverlies en miste we nog wat kansen waardoor ZAP de score gelijk kon trekken. In 2019 speelde we hier bij ZAP voor het laatst en ook toen was er een gelijk spel, deja vu. Met 1 punt op zak via een omweg weer naar huis. Volgende week spelen we om 19.30 tegen Velo. Kom gezellig kijken en aanmoedigen.

Geplaatst op 10/10/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: