Plus supermarkt Voorhout verlengt sponsoring jeugdteams HV Foreholte

Tekst: Jeroen Henneke

De Plus supermarkt in Voorhout is opnieuw voor 3 jaar sponsor geworden van handbalvereniging Foreholte. De ondertekening van het sponsorcontract door supermarkteigenaar Joop van Dijk gebeurde midden in de winkel, samen met een grote groep handballers. Het maakte de contractondertekening tot een extra feestelijk moment.

De jongens en de meisjes van de E teams van handbalvereniging Foreholte verzamelden zich donderdagavond 23 september in de Plus supermarkt in Voorhout. Trots lieten zij hun nieuwe sportkleding met het bekende supermarktlogo zien aan de medewerkers en de nietsvermoedende winkelende klanten.

De sponsorcommissie van HV Foreholte is vanzelfsprekend verheugd dat de Plus supermarkt zijn sponsoring van de jeugdteams verlengd heeft. Joop van Dijk op zijn beurt is onder de indruk van het aantal jeugdspelers van de handbalvereniging van Voorhout. Na de officiële ondertekening van de contracten deelt de eigenaar ijsjes uit aan de kinderen en is het feest compleet.

Geplaatst op 04/10/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: