Inhaalrace te laat ingezet

Tekst: Marc Klein

Het had zo mooi geweest om na de goede generale de vorm door te zetten. Maar helaas mocht het niet lukken.
Westsite uit is altijd lastig weten we uit het verleden maar omdat het er de hele week op de training goede afspraken waren gemaakt verdedigend en aanvallend leek het erop dat we dit keer een andere partij zouden krijgen.
15 min na het fluitsignaal bleek anders. Wij hadden al wat kansen weggegooid mede door het stevige verdedigen van westsite maar ook door ongeduldig zijn in het aanvallen. Tot de 15e minuut ging het gelijk op. Westsite kreeg echter meer grip op het spel. Door Onze slordigheden konden we niet scoren en westsite liep zo uit tot 17-11. In de rust nog eens benadrukt dat ook in de 6-0 dekking er hard gewerkt moet worden. Het leek echter niet voldoende te zijn en westsite rook bloed. Na 10 minuten spelen stond westsite al 10 doelpunten voor. De omschakeling naar een andere dekking kwam te laat want door deze omschakeling werd de samenwerking ineens een stuk beter. Langzaam kropen we dichterbij. Westsite maakte foutjes en werden weer afgestraft. Nu waren wij het die zagen dat het pas voorbij zal zijn als de mannen in zwart, waarvoor het af en toe te snel ging, het eindsignaal zouden geven. Van 21-11 gingen we naar 5 doelpunten verschil en het was nog niet klaar. Met nog 5 minuten te gaan 31-30. Zou het dan toch… helaas moet dan alles mee zitten, een bal op de paal en te snel schieten gaf westsite wat lucht en speelde de laatste minuten toch nog uit. De inhaalrace te laat ingezet. 33-31 was de eindstand. Volgende week hebben we weer een kans tegen VOC 2 om 19.30 spelen we in de Tulp. Jullie komen toch ook.

Geplaatst op 19/09/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: