Reminder: Programma oefenwedstrijden komend weekend

Tekst: Jeroen Van Eijk

Zaterdagmiddag 11 september en zondagmiddag 12 september is er tophandbal te zien in sporthal de tulp we beginnen op zatermiddag om 12.30 topteams als quintus en Volendam allebei spelend in de eredivisie komen naar voorhout toe om een trial te spelen tegen foreholte en tegen elkaar daarna en tussendoor is er gelegenheid om een lekker drankje te nuttigen in sportcafe de eijk
Zondagmiddag ook aanvang 12.30 speelt ons 2e team tegen gerenommeerde team als havas en Feyenoord een mooie gelegenheid om onze talenten en jonge speelsters aan te moedigen ook dan is sportcafe de wijk natuurlijk geopend met op de achtergrond de formule 1
Komt allen

Geplaatst op 10/09/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: