Een woordje van de voorzitter

Afgelopen weekend zijn we gelukkig weer gestart met nieuwe wedstrijden voor het handbalseizoen 2021-2022.

De trainingen zijn afgelopen maand weer opgestart en als ik vluchtig even langs loop of fiets zie ik vele leden enthousiast en fanatiek met de bal in de weer. We waren er aan toe denk ik.  Voor het opstarten zijn er vele mensen druk bezig om dit mogelijk te maken. De indelingen, de tijdstippen van trainen en spelen, uitzoeken van handbalkleding per team ,de ballen, trainingsmateriaal, de scheidrechters, het clubhuis,  de ledenadministratie en ongetwijfeld vele andere belangrijke zaken die ik vergeten ben, wil ik even benoemen. De vrijwilligers die alles netjes geregeld hebben zou ik namens ons allen hartelijk willen danken. Vele handjes maken ligt werk. Met z’n allen kunnen we nog meer aan. Het zou mooi zijn wanneer je nog niets doet en of iets extra’s wilt doen binnen onze mooie vereniging je je aanmeldt persoonlijk of via de mail of telefonisch bij je leider, trainer, secretariaat of een van de mailadressen op de site, alvast  bedankt. 

Op sportief gebied worden net als andere jaren ook dit jaar weer allerlei verwachtingen en doelen uitgesproken, een goede zaak denk ik. Het NHV probeert ieder team naar niveau in te delen. De jongste jeugd teams zijn regionaal ingedeeld.  Bij de wat oudere jeugd is het speelgebied groter. Het bestuur hoopt dat het op het eindfeest in juni 2022 weer vele kampioenen mag huldigen. Mocht je geen kampioen worden besef dan dat het belangrijkste het lekker bewegen en het plezier maken met je teamgenoten is.

Zoals u recent heeft kunnen lezen op de sociale media van onze vereniging is er nu eindelijk gestart met de herinrichting van sportpark Elsgeest. De gemeente gaat nu alle werkzaamheden verrichten om de velden van de diverse verengingen te kunnen verplaatsen. Zo ook voor ons. (zie bijgaande foto). Hier is de plaats te zien waar onze 2 velden (waarvan 1 met een ballonoverkapping gedurende een groot aantal maanden van het jaar) worden gerealiseerd. Stap 1 zijn de grondwerkzaamheden , daarna volgt de werkelijk realisatie van de velden. Dit wordt uitgevoerd door de gemeente. Stap 2 is de ballonhal en hopelijk gelijktijdig het clubhuis. Zoals u weet is er een groep vrijwilligers van de vereniging (de bouwcommissie) bezig met het clubgebouw, gesprekken met architecten, constructeurs, aannemer en gemeente vinden door hen plaats. Het is de bedoeling dat in het 4e kwartaal een bouwvergunning wordt aangevraagd voor de bouw en dat we eind van het 1e kwartaal 2022 willen starten met de werkelijke bouw. Dit is zeer ambitieus, maar de bouwcommissie gaat hier nog altijd voor. Ga gerust eens kijken op de plaats waar de werkzaamheden plaatsvinden, dan ontstaat er ook een betere voorstelling. We gaan u proberen daar waar het kan af en toe mee te nemen in de stand van zaken.

Tot slot wil ik iedereen, speler, coach, begeleider, vrijwilliger of supporter, weer een heel gezond, sportief, gezellig, blessure vrij en succesvol handbalseizoen toe wensen.         

Kees Kraakman

Geplaatst op 06/09/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: