Nieuw clubhuis en sportvelden HV Foreholte

Tekst: Jeroen Henneke

Goed nieuws! HV Foreholte krijgt op het sport- en recreatiepark Elsgeest een schitterend nieuw clubhuis en een uitbreiding naar twee velden. Naast een nieuw buitenveld zal het tweede veld overdekt zijn.

Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan de voorbereidingen. KVDK, het gerenommeerde architectenbureau uit Noordwijk, maakte de afgelopen periode meerdere varianten. De tekeningen en plattegronden werden door KVDK gepresenteerd aan enkele bestuursleden en actieve vrijwilligers van onze vereniging.

Momenteel worden de laatste aanpassingen doorgevoerd in het ontwerp. Dat betekent dat we jullie op korte termijn de tekeningen en plattegronden kunnen laten zien. Zeker is dat de faciliteiten van HV Foreholte enorm verbeterd gaan worden. En daar zijn we als vereniging trots op.

Hou onze website en Facebook pagina in de gaten, want we brengen jullie graag op de hoogte van het nieuwe clubhuis en de handbalvelden!

Geplaatst op 24/08/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: