Top start DS1

Tekst: Manon Moriën

Zondag 15 augustus stonden er 2 top oefenwedstrijden op het programma, als eerst mochten we aantreden tegen Quintus 1 en de tweede wedstrijd die er gelijk achteraan volgde was tegen Fortissimo 1. Beide uitkomend in de eredivisie, de ene speelt er al jaren en de ander promoveerde 2 jaar terug vlak voor de corona. Voor ons de taak om zo veel mogelijk te oefenen met ons eigen spel en niet te kijken naar de stand. En met deze instelling begonnen we goed tegen Quintus onze dekking stond sterk, met ook goede reddingen van de keepers, tegen hun uitproberende spel met 2 cirkels. We kwamen zelfs op een 4-2 voorsprong! Ondanks onze sterke dekking maakte we in de aanval een hoop fouten waardoor Quintus er snel uit kon komen en wij daardoor energie verloor aan het terug lopen van deze snelle tegen aanvallen.

Daarna kwam Fortissimo waarvan we veel verwachtte dat hun linker opbouw veel van afstand ging schieten, ook hier stond onze dekking erg sterk met wederom goed keeperswerk! Aanvallend liep het ook beter waardoor er al snel een 5-0 voorsprong op het scorebord stond. We kwamen steeds beter in ons spel en op elke oplossing van Fortissimo waren wij weer te slim af waardoor we de voorsprong steeds meer konden uitbreiden.

Al met al kijken we met een positief gevoel terug op deze wedstrijden en hebben we zin in de komende weken waar nog een paar goede tegenstanders tegen gaan komen!

Geplaatst op 17/08/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: