Oefen Wedstrijd Heren-HARS NL

Beste Foreholters & Handballiefhebbers!

Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur, en dit seizoen mogen we gelukkig weer wedstrijden spelen en met publiek. De eerste wedstrijd waarvoor we graag jullie aandacht willen vragen is een oefen wedstrijd van de Heren tegen Team HARS NL ( LHBTIQ+ Team). Hierin speelt onze eigen heren speler Jack. Omdat dit team 18 augustus naar een internationaal toernooi gaat en daar Nederland vertegenwoordigd wilde hun graag een oefen wedstrijd spelen tegen de heren van Foreholte. Dit vind plaats zondag 15 augustus in De Tulp om 14:00. Na afloop kan iedereen weer gezellig terecht in De Eijk voor een drankje en gezelligheid! Dus komt allen eindelijk gezellig weer genieten van een leuke handbal wedstrijd, en gezelligheid na de wedstrijd!!!

Hopelijk tot dan !!!

Geplaatst op 05/08/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: