Handbalkamp 2021 was top!

Het weekend van 17 juli was het zover: de zesde editie van het Handbalkamp. Helaas nog een klein beetje in aangepaste vorm, met maar één nachtje slapen i.p.v. twee, maar dat mocht de pret niet drukken.  

Nadat bij aankomst de luchtbedden waren opgepompt begonnen we gelijk met de activiteiten (aan de tent moest namelijk nog wat gesleuteld worden…) De C&D-Jeugd gingen het dorp in voor Crazy 44, een spel waarbij er zoveel mogelijk (originele) opdrachten behaald moeten worden in een bepaalde tijd. De E&F&H-Jeugd bleef op het sportpark en maakte hier met stoepkrijt een eigen Midgetgolf parcours om deze vervolgens met zo min mogelijk slagen te lopen.  

Na een stevige lunch was het tijd voor een Water 6 Kamp, waarbij we verschillende onderdelen hadden met sponsen, waterballonnen en bekertjes water. Gelukkig was het weer super en gingen veel kinderen na het 6 kamp nog door met een watergevecht of een rondje onder de sproeier.  

’s Avonds aten we lekker patat met een snackje van Pim’s Place waarna iedereen zich weer kon opladen voor de Bonte Avond, deze was met 8 acts en verschillende danspauze echt een feestje!  

Voor de E&F&H-Jeugd werd het langzaam tijd om zijn slaapzak in te kruipen terwijl de C&D-Jeugd nog naar het Overbos gingen om Levend Stratego te spelen. Het bleef nog lang onrustig in de tenten en na een korte nacht waren de eerste kinderen alweer voor 7 uur wakker, dus de volgende dag ging van start! De luchtbedden lieten we weer leeg lopen en alle spullen werden verzameld. Na het opruimen gingen we ontbijten en daarna de laatste spellen van het kamp: Jachtseizoen voor de C&D-Jeugd en een Speurtocht op het Sportpark voor de E&F&H-Jeugd.  

Voor de lunch stond er een broodje knakworst op het menu en daarna was er nog tijd voor Dansmemory, voordat iedereen werd opgehaald gingen we nog een laatste keer op stap naar Limburgia voor een lekker ijsje! 

Het was een geweldig weekend en we willen de kampgangers bedanken voor alle gezelligheid! Jullie zijn toppers, we hopen dat jullie inmiddels weer zijn bijgeslapen en wensen jullie nog een fijne vakantie! 

Groetjes,
De Kampstaf 

Geplaatst op 22/07/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: