Programma Dames 1 en 2 zondag 27 juni

Door: Manon Moriën

Het lange wachten wordt beloond. Vanaf aankomend weekend mogen ook senioren teams weer wedstrijden spelen, binnen en met publiek! Tegelijkertijd is het seizoen afgelopen en gaan we straks genieten van de zomervakantie waar in augustus de voorbereiding voor het nieuwe seizoen gaat beginnen maar dus eerst een afsluiter met 2 wedstrijden! Aanstaande zondag speelt eerst dames 2 om 12:00 uur tegen Westlandia en om 13:45 dames 1 tegen Velo. Beide tegenstanders zijn bekende want daar werden de afgelopen jaren in de reguliere competitie ook tegen gespeeld. Het is goed om te vergelijken waar we nu staan na een jaar geen competitie en het is fijn om het zo af te kunnen sluiten met jullie!

Er wordt in de Tulp gespeeld dit betekend dat dezelfde maatregelen als in september nog steeds gelden. Er zit een maximaal aan aantal supporters, op de tribune zit je op 1,5m van elkaar en de gegevens worden geregistreerd.

We hopen as zondag weer zo veel mogelijk van jullie te zien in de Tulp, tot dan!

Gr. de dames selectie

Geplaatst op 24/06/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: