Informatie seizoen 2021-2022

Beste (jeugd)leden, ouders, vrijwilligers en supporters,

Nu de competitie eindelijk weer mogelijk is, is het dan ook super jammer dat we bijna stoppen met dit seizoen. We kijken dan ook al uit naar de eerste wedstrijden van volgend seizoen. Hopelijk wordt dat een normaal seizoen!!

We zijn maar wat blij dat onze jeugd ook dit seizoen zoveel plezier heeft kunnen maken met handbal. Extra trainingen en veel onderlinge wedstrijden. De jeugd heeft uiteindelijk nog best veel getraind en gespeeld! Dat is fijn.

Wanneer stopt dit seizoen en start het volgende?
In de week van 28 juni zijn de laatste trainingen die we vanuit de vereniging organiseren dus vanaf vrijdag 2 juli is het vakantie. Mocht het team en trainer(s) zin hebben om verder te trainen dan kan dit volgens het huidige schema. Mocht je op een ander tijdstip willen trainen, neem dan contact op met de trainer die op het gewenste tijdstip in het huidige schema staat om dit te overleggen.

 Om volgend seizoen goed te beginnen, en omdat we ook een beetje willen compenseren voor de gemiste trainingen afgelopen jaar, willen we lekker vroeg starten met wat extra trainingen in augustus. 

Deze trainingen zullen voor elke leeftijdsgroep (F, E, D, C, en B) drie trainingen organiseren in het weekend van 7 augustus, 14 augustus en 21 augustus. Trainingen zullen waarschijnlijk op de zondag ingepland worden, maar definitieve data + tijden zullen nog volgen.

In deze extra trainingen zullen we ons richten om weer een beetje conditie en snelheid op te bouwen, en per leeftijdsgroep een specifieke techniek extra gaan trainen. 

We begrijpen dat sommigen nog op vakantie zullen zijn, maar we hopen dat er weer zo veel mogelijk aanhaken zodra jullie terug zijn van vakantie.

Team en poule indeling

Het indelen van teams proberen we zo goed mogelijk te doen en is eigenlijk een continu proces. Het gehele seizoen door bezoeken we wedstrijden, trainingen en hebben gesprekken met de leiding en trainers. Daarmee willen we aangeven dat het indelen een gezamenlijke puzzel is en met zorg gelegd. We hebben er alle vertrouwen in dat deze indeling een goed vertrekpunt is voor na de vakantie. Echter kan er gedurende het seizoen het een en ander veranderen qua teamindeling vanwege de ontwikkeling van bepaalde spelers/speelsters.

Link teamindeling jeugd seizoen 21/22
Link poule indeling jeugd seizoen 21/22

Trainers en coaches gezocht
We hebben veel jong enthousiast aanstormend talent. We hebben maar liefst 15 jeugdteams waarvan al 10 teams in de F, E en D jeugd. Voor het leren van basisvaardigheden zijn we op zoek naar trainers. We zouden het geweldig vinden als je verstand van handbal hebt en hierbij kan helpen. Laat je het ons weten als je interesse hebt? We ontvangen graag een e-mail of spreek ons even aan.

We wensen iedereen een fijne vakantie en zien jullie graag weer terug op het handbalveld.

Met sportieve groet,

Technische Commissie HV Foreholte
techcom@hvforeholte.nl

Geplaatst op 17/06/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: