Update Stroopwafel- en statiegeldactie Plus

Tekst: Bert Pilaszek

In Corona tijd een actie opzetten heeft HV Foreholte geen windeieren gebracht, in deze moeilijke tijd zeker ook voor plaatselijke verenigingen moet je slim zijn om donateurs warm te maken voor inzamelings activiteiten.

Om ons idee karakter te geven en uitvoerbaar, ging ons eerste gesprek uit met Dhr. Joop van Dijk, of hij bereid was via zijn mooie super De Plus in Voorhout hieraan mee te willen werken. Mede door zijn enthousiasme kreeg onze actie, de verkoop van stroopwafels en de donatie door klanten van hun statiegeld bonnetje vaste vormen.

De afgelopen maand zijn er door en in de Plus Voorhout maar liefst 679 pakjes stroopwafels verkocht of te wel 6790 losse stroopwafels. Er is zeker ondanks corona genoten van deze lekkernij.

Ook de donatie van statiegeld bonnetjes was een groot succes met € 0.10 en

€ 0.20 en af en toe € 3.95 van een krat,  werd maar liefst € 158.20 door shoppers van De Plus in de emmer of electronics bij de statiegeld machine gedoneerd.

Woensdag middag werd met Bert Pilaszek, namens de sponsorcommissie HV Foreholte, door  Joop van Dijk van Plus Voorhout de actie beëindigd doormiddel van het overhandigen van een cheque die door Joop werd afgerond op € 1.000.

Wij zijn als HV Foreholte zeer verheugd op dit mooie resultaat en willen dan ook Joop van Dijk Plus Voorhout, alle shoppers en kopers, die dit mede mogelijk hebben gemaakt binnen ons dorp hartelijk danken voor hun steun .

Sponsorcommissie HV Foreholte.

Geplaatst op 09/04/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: