3 april Paasbingo!

Beste HV Foreholte lid, vrijwilliger, vriend, sponsor en supporter.

Een groot gedeelte van de opbrengst van de borrelpakketten gaat naar de handbalvereniging en daar zijn we jullie dankbaar voor! Met deze bingo willen we weer even het verenigingsgevoel ervaren en iedereen een hart onder de riem steken. Daarnaast hopen we dat jullie vooral ook veel lol en gezelligheid hebben!

De bingo is vanaf 20:00 te volgen via deze livestream: https://youtu.be/yJ4jkQTrp3Q. Aansluitend aan de bingo is er een loterij, waar ook geweldige prijzen te winnen zijn. Al met al hebben wij ons best gedaan om het verenigingshart kloppend te houden. Laten we er met zijn alle een mooie avond van maken!

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Eventuele vragen kunnen worden gestuurd naar: foreholtebingo@gmail.com.

We wensen jullie een hele fijne en vooral prijsrijke avond toe. Proost, knabbel ze en veel gezelligheid gewenst.

Team Bingo

Gouden ei:
Zit er een gouden ei in jouw borrelpakket? Dan heb je geluk, want hier zit een extra prijs aan verbonden namelijk: EEN ONTBIJT VOOR 2 PERSONEN. Stuur een foto met jou ei naar ons op tijdens de bingo via WhatsApp (telefoonnummer wordt zichtbaar bij start van de bingo) of neem contact op via het bovenstaande email-adres.

Geplaatst op 31/03/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: