Informatie van de penningmeester

Beste leden,

Af en toe bereiken ons vragen van leden over de contributie die ze dit seizoen hebben betaald voor hun lidmaatschap en waarvan niet iedereen, door de maatregelen rondom het coronavirus, veel gebruik heeft kunnen maken. We willen jullie laten weten dat deze vragen zeker onze aandacht hebben. Jullie contributie is op dit moment, naast sponsorinkomsten, de enige bron van inkomsten voor de vereniging. Inkomsten die wij op dit moment als vereniging hard nodig hebben om doorlopende kosten, zoals bijdragen aan het NHV, huur, verzekeringen, etc, te kunnen betalen. Wij vormen met elkaar een vereniging en hopen deze lastige (financiële) periode samen door te komen. De technische commissie zoekt continu naar mogelijkheden om onder de huidige omstandigheden en beperkingen onze leden te laten handballen of trainen. Helaas is dit, op dit moment, alleen nog voor de jeugd mogelijk maar ook wij hopen dat dit weer snel voor alle leden van de vereniging mogelijk is.

Namens het bestuur van HV Foreholte
met vriendelijke groet,
Yvonne van Kesteren
Penningmeester

Geplaatst op 22/02/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: