Gelukkig, liefdevol, sportief, succesvol en gezond 2021

Door: Kees Kraakman, Voorzitter HV Foreholte

Namens het bestuur van handbalvereniging Foreholte mag ik deze nieuwjaarswens aan iedereen overbrengen. Na wat er allemaal in 2020 over ons heen gekomen is, denk ik dat velen aan de bovenstaande wens toe zijn. We konden niet doen wat we wilden zowel privé als zakelijk. Vele bezigheden werden geannuleerd of mochten in een beperkte vorm. Laten we hopen dat daar in 2021 snel verandering in gaat komen en we weer kunnen doen wat we willen doen. Zo ook handballen. De meeste senioren hebben op wat trainingen na bijna geen wedstrijden meer gespeeld sinds half maart, de junioren mochten na het binnen seizoen ook geen wedstrijden meer spelen. Er zijn bij de jeugdleden wel meer trainingen doorgegaan dan bij de senioren maar dat hield ook op. Laten we hopen dat als we ons aan de voorschriften houden en de door de regering genomen maatregelen effect hebben, na 19 januari horen of en mogelijk wanneer een en ander weer langzaam opgestart kan gaan worden. Voor ons handballers hopen we dan ook een termijn te horen wanneer we weer kunnen sporten. We zijn er hard aan toe.

Positief nieuws is er te melden met betrekking tot de herinrichting van het sportpark Elsgeest. Er zijn afgelopen najaar vele gespreken geweest en procedures doorlopen. Op 17 december heeft de voltallige gemeenteraad het bestemmingsplan aangenomen.  Wij zullen gaan verhuizen van de huidige locatie op het sportpark naar de locatie zoals op bijgaande tekening is te zien.

We zijn met de gemeente overeengekomen om heel veel zelf te gaan (laten)uitvoeren.  De eerste stappen zijn hiervoor reeds gezet. Als alles volgens planning verloopt hopen we bij aanvang van het seizoen 2022/2023 te starten op de nieuwe locatie alwaar dan een ballonhal en nieuw clubhuis zijn verrezen. Hiervoor zullen we nog veel meedenk werk en handjes nodig hebben. Berichten, vragen voor hulp, zullen nog volgen wanneer dat nodig is.

Tot slot wil ik namens het bestuur een oproep doen, om elkaar, de lokale bedrijven, kortom iedereen die dat kan gebruiken, te steunen. Met zijn allen komen we deze periode door en gaan we de nieuwjaarswens proberen te laten uit komen.     

Kees Kraakman

Geplaatst op 01/01/2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: