Spelregels voor sportaccommodatie De Tulp

Spelregels voor sportaccommodatie De Tulp:

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Houd voor en na het sporten en tijdens rustmomenten 1,5 meter afstand.
  • Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet noodzakelijk is, zoals het vieren van een overwinningsmoment of bij een wissel.
  • Was vaak je handen, juist ook voor en na het bezoek aan de sportaccommodatie.
  • Geforceerd stemgebruik lang de lijn is niet toegestaan.
  • Let op: maximaal aantal toeschouwers is 87.
  • Volg altijd aanwijzingen zoals looproutes en instructies van de organisatie op.
  • Gebruik zoveel mogelijk je eigen materialen.
  • Alle bezoekers voor wedstrijden van DS1, DS2, HS en rolstoelhandbal dienen zich te registreren (naam en telefoonnummer) via de pagina RESERVEREN op de website van HV Foreholte.
    Degene die vooraf hebben gereserveerd krijgen toegang. Als het maximum van 87 is bereikt, en je komt langs zonder reservering, dan wordt je niet toegelaten om de wedstrijd bij te wonen.

• Voor de tegenstanders zijn maximaal 10 bezoekersplaatsen beschikbaar. Zij kunnen zich registreren via de coördinator/begeleid(st)er van hun team.
  • Alle bezoekers en speelsters moeten na een wedstrijd de zaal direct verlaten, zodat de zaal en tribune gereed gemaakt kunnen worden voor de volgende wedstrijd. Speelsters en spelers worden dan ook uitdrukkelijk verzocht geen contact te zoeken met familie/ouders na de wedstrijd.
  • Reserveringen Sportcafé De Eijk:
    Sonja Elstgeest 06-18867176 (ook via Whatsapp)
    Jeroen van Eijk 06-39212597 (ook via Whatsapp)
    Jeroensonja@online.nl

Geplaatst op 17/08/2020, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.