Wie gaat de Scheidsrechters ontvangen?

Beste Leden,

Elke thuis wedstrijd van onze Dames 1 en 2  werden de scheidsrechters super goed ontvangen door Cor Bakker. Cor deed dit altijd met veel passie en plezier! Wij zijn nu op zoek naar iemand die het leuk lijkt om het stokje over te nemen van Cor. Wat je gaat doen is: Het ontvangen van de scheidsrechters bij binnenkomst en hun voorzien van een kop koffie. Je zorgt ervoor dat ze een gesprek hebben samen met beide coaches om de de wedstrijd vooraf te bespreken. In de rust zorg je ervoor dat er een flesje drinken klaar staat voor de scheidsrechters. Na afloop bespreek je met de scheidsrechters of ze fijn gefloten hebben bij onze mooie club. Zie jij jezelf dit met plezier doen? Mail ons dan of contact iemand van het bestuur. foreholte@handbal.nl

Geplaatst op 22/07/2020, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: