Einde seizoen en alvast kijken naar het volgende

Beste (jeugd)leden, ouders, vrijwilligers en supporters,

Nu een balletje overgooien weer mogelijk is, zie je aan het enthousiasme dat we dit echt gemist hebben en is het jammer dat we bijna stoppen met dit seizoen. We kijken dan ook uit naar de eerste wedstrijden. Op dit moment weten we nog niet wanneer dat is.

IEDEREEN BEDANKT!
We zijn maar wat blij dat onze jeugd ook dit seizoen zoveel plezier heeft kunnen maken met handbal. We bedanken alle vrijwilligers, supporters en sponsoren voor jullie geweldige bijdrage.

Wanneer stopt dit seizoen en start het volgende?
In de week van 3-7 stoppen we vanuit de vereniging met het organiseren van de training. Mocht het team en trainer(s) zin hebben om verder te trainen dan kan dit volgens het huidige schema. Mocht je op een ander tijdstip willen trainen, neem dan contact op met de trainer die op het gewenste tijdstip in het huidige schema staat om dit te overleggen. We starten normaal gesproken als de scholen ook weer van start gaan. De trainingstijden worden rond die tijd bekend gemaakt.

Team en poule indeling
Het indelen van teams proberen we zo goed mogelijk te doen en is eigenlijk een continu proces. Het gehele seizoen door bezoeken we wedstrijden, trainingen en hebben gesprekken met de leiding en trainers. Daarmee willen we aangeven dat het indelen een gezamenlijke puzzel is en met zorg gelegd. We hebben er alle vertrouwen in dat deze indeling een goed vertrekpunt is voor na de vakantie.

Link teamindeling jeugd seizoen 20/21
Link poule indeling jeugd seizoen 20/21

Trainers gezocht
We hebben veel jong enthousiast aanstormend talent. We hebben maar liefst 14 (!) jeugdteams waarvan al 10 teams in de F, E en D jeugd. Voor het leren van basisvaardigheden zijn we op zoek naar trainers. We zouden het geweldig vinden als je hierbij kan helpen. Laat je het ons weten als je interesse hebt? We ontvangen graag een e-mail of spreek ons even aan.

We wensen iedereen een voor straks een fijne vakantie en zien jullie graag weer terug bij de handbal.

Met sportieve groet,

Technische Commissie HV Foreholte
techcom@hvforeholte.nl

Geplaatst op 19/06/2020, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: