Foreholte HS1 alsnog naar de Hoofdklasse!

Heren 1 Foreholte speelt toch Hoofdklasse aankomend zaalseizoen!

Het was de afgelopen weken erg spannend , dit kwam o.a. door corona en de beslissing van het NHV. De heren van Foreholte werden op zaterdag 15 februari kampioen door van Oliveo 2 te winnen (in de Tulp) en zich daarmee leek te gaan plaatsen voor de Hoofdklassen. Echter door de corona uitbraak besloot het Nhv dat de afgelopen zaal competitie als niet gespeeld vast te stellen en zo er geen promotie noch degradatie toegekend zou worden.

Indien een vereniging daar anders over dacht mocht men op grond van artikel 30 lid  van het wedstrijdreglement competitie, een verzoek indienen om alsnog in aanmerking te komen voor promotie of vrijwillige degradatie. Direct is er accuraat gereageerd door de vereniging en is dit verzoek ingediend. Tussentijds werd bekend dat HC Zeeland zich zou gaan terugtrekken uit de Hoofdklasse in verband met vertrekkende spelers.

Op maandag 4 mei jl., was het de bekendmaking van de voorlopige poule indeling zaal 2020/2021 en bleek dat het NHV het verzoek had gehonoreerd. Daarmee komt een wens van Hs1 spelers , het bestuur , de TC en de toekomstige trainer uit.

De heren van Foreholte gaan komend zaalseizoen spelen in de Hoofdklasse poule D. De teams die in deze poule D zitten,  zijn voor zowel de spelers van Foreholte als de trainer/coach geheel onbekend en dit is voor beide een nog grotere uitdaging.

Vanaf komende vrijdag gaan we weer lekker de buitenlucht in om te gaan trainen. Er is een protocol geschreven door de TC hoe dit verantwoord te gaan doen. Het verzoek is geaccepteerd door de gemeente, dus LET’S GO!

De voorbereidingen richting het nieuwe seizoen zijn in volle gang (oefenwedstrijden, teambuildingsdagen, oefentoernooien), echter dit nog allemaal “onder voorbehoud”. We hopen u als publiek dan weer snel te zien op de zaterdagavonden in de Tulp.

Zodra bekend is wanneer de 1ste competitie- / oefenwedstrijd plaats vindt, wordt u via de site van Foreholte op de hoogte gebracht.

Wij (spelers/ coach) verheugen ons op uw komst.

Met een sportieve handbalgroet,

namens:
Spelers van Hs1, coach, Bestuur en TC van Foreholte.

Geplaatst op 20/05/2020, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: