Marc Klein verlengt contract bij HV Foreholte


HV Foreholte ging aan het begin van het seizoen 2019-2020 op zoek naar een trainer die zich voor langere periode wilde binden aan de handbalvereniging in Voorhout. De damesselectie van Foreholte had stabiliteit nodig na de spannende jaren in de eredivisie waar een aantal trainers maar kort de groep trainde en coachte.
“Mijn manier van werken is lange termijn, geen snel succes, maar het maximale uit de speelsters halen en bouwen aan een groep. De speelsters moeten het spel met plezier spelen”, aldus Klein. Dit sprak de club aan en volgens afspraak heeft HV Foreholte het contract dan nu ook kunnen verlengen met Marc Klein.
“De selectie zorgt bij mij voor uitdaging. De dames zijn leergierig, kritisch op zichzelf en anderen en zij willen het maximale uit een training halen. Lekker om mee te werken”. Klein benadrukt ook dat de jonge groep, na het vertrek van 2 stabiele speelsters, weer wat ervaring minder heeft. “Maar deze twee dames willen wel 1x in de week blijven trainen om hun ervaring te blijven delen. Dat is toch mooi.”
“Het zijn rare weken die we hebben gehad en het is nog niet voorbij. Op donderdag 12 maart mochten we ineens niet meer bij elkaar zijn. Van 4 tot 5 keer in de week elkaar zien en dan plots naar elkaar helemaal niet meer zien. Dat is een rare gewaarwording. De nacompetitie werd niet meer gespeeld. Ik mis dat samenzijn, samen trainen en plezier hebben in de sport. Maar uit goede bronnen heb vernomen dat er individueel hard gewerkt wordt om in conditie te blijven. Dat is top,” aldus Klein.

Geplaatst op 26/04/2020, in Algemeen, Dames 1. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: