’t Laatste papieren Boekie

Beste mensen,

Al ver voor het Coronavirus ons had bereikt was besloten dat we na dit seizoen geen papieren Boekie meer gaan maken. ‘t Boekie was de laatste tijd toch meer een samenvatting van wat er de afgelopen maanden op onze site had gestaan en het wedstrijdprogramma was al aangepast voor de nietjes in ’t Boekie waren geslagen.

Onder normale omstandigheden zou het veldseizoen volgende week beginnen en ’t laatste Boekie aanstaande dinsdag verschijnen. Maar de omstandigheden zijn op dit moment verre van normaal. Onze verenigingsleven ligt zo goed als stil, alle activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en elke Nederlander wordt gevraagd zo veel mogelijk thuis te blijven. Je hoeft je echter niet te vervelen…

Ik wil aan iedereen die dit leest (ja, ook jij. Je hoeft geen speler of lid te zijn, ook jij hoort erbij!) vragen om aan deze vervelende situatie een positieve draai te geven. Heb je altijd al iets willen delen met iedereen van onze club, maar is het er, om wat voor reden dan ook, nooit van gekomen? Het kan van alles zijn: Je mooiste herinnering, een legendarisch toernooi, wedstrijd, actie of doelpunt. Een bedankje aan een trainer, coach of begeleider, die voor jou ooit het verschil heeft gemaakt. Het clubgevoel dat je gewoon vindt, maar dat je pas mist nu de wekelijkse routine er even niet is. Het mag echt alles zijn.

Ben je niet zo’n schrijver, maar heb je wel een goed idee voor een stukje, laat het me weten. Dan zorgen we ervoor dat het stuk geschreven wordt. Of heb je een mooie tekening of nog mooie foto’s met een verhaal van vroeger? Scan ze in en stuur het naar me toe.

Grijp in ieder geval je laatste kans om te publiceren in ‘t Boekie. Hoe mooi zo het zijn als we van ’t laatste Boekie een enorm dik bewaarexemplaar kunnen maken. Om ons eraan te helpen herinneren dat wat wij samen in al die jaren hebben opgebouwd heel bijzonder is, dat we ervan blijven genieten en het nooit meer ‘gewoon’ gaan vinden. Want dat is het niet!

Een deadline kan ik je niet geven, omdat ongewis is wanneer we weer samen mogen sporten.
Maar laat mijn mailbox willem.warmerdam@telfort.nl snel volstromen. Zodra het weer kan, gaat ’t laatste papieren Boekie verschijnen.

Alvast bedankt en blijf gezond.
En mensen met een vitaal beroep: Hou vol!

Willem Warmerdam

Geplaatst op 22/03/2020, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: