Dames 1 handbal in tropische warmte in Beek ( 32-24)


Na een lange reis richting Limburg, Beek om precies te zijn, stonden we in de zaal. Ze weten wel hoe het publiek te verwennen in Beek. De sporthal van BRC was heerlijk warm om naar televisie te kijken maar voor het sporten was het iets te veel van het goede. Onze vaste suppoosten konden dus makkelijk de jas uittrekken zonder het koud te krijgen.
Nu even naar de wedstrijd. BFC had maar 1 doel vandaag en dat was winnen. Wij hadden als doel om het BFC zo lastig mogelijk te maken. De start was niet te best en al snel stonden we op achterstand maar opnieuw zoals alle wedstrijden kwamen we weer terug in de match. We kropen tot 2 punten maar BFC hield het hoofd koel. De rust gingen we in met 3 punten achterstand, niet slecht dus even de punten op de i dan moest het lukken. Maar helaas na de rust veel balverlies en BFC strafte dit hard af. 8 doelpunten achter maar we bleven handballen en probeerden het maximale eruit te halen. In deze hitte werd duidelijk dat we te veel kansen misten en balverlies dodelijk waren. BFC ging rustig door en wij scoorden ook nog wat erbij.
De eindstand 32-24. We hadden iets mooiers in gedachten voor Nikki en Annabel als afscheid maar het lukte niet. De reguliere competitie zit er op en het publiek werd bedankt voor het steunen van de meiden. Het programma van nacompetitie volgt nog misschien zien we elkaar dan weer. Tot gauw.

Geplaatst op 09/03/2020, in Algemeen, Seizoen 2019 / 2020. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: