Dames 1: Geen moeilijke wedstrijd ( 22-32)


In het weekend van de carnaval had het NHV besloten wedstrijden te laten spelen in de eerste divisie om straks 14-15 maart lekker een weekend vrij te hebben. We moesten vandaag aan de bak tegen Velo uit Wateringen. Tijdens het warmlopen liep de sporthal al aardig vol. Veel publiek uit Wateringen maar ook zag ik vele carnavalgangers uit Voorhout binnen stappen. De meiden waren er op gebrand om vandaag de punten mee te nemen. Vanaf het begin was het duidelijk dat er een groot verschil was in kwaliteit van de teams. Al snel kwamen we op voorsprong. De kansen werden gecreëerd en benut maar verdedigend was het goed te zien dat samenwerken zorgt voor een paarse muur. Afspraken gemaakt op de training zowel aanvallend als verdedigend werden goed uitgevoerd. Cirkel afschermen en elkaar helpen werkte super. Het omschakelen na het in balbezit komen liep ook lekker ook al waren de afspeelfouten ook aanwezig. Het resulteerde in een voorsprong van 8 punten met de rust. Na de rust leken we even te verslappen dit door een aantal keren de kansen niet afmaken. Maar daar waar er in andere wedstrijden geprobeerd werd om het aanvallend op te lossen gingen de dames het in dekking terug verdienen. Zo pakten we de wedstrijd weer op en scoorden we eigenlijk om en om. Een tandje erbij, nog genoeg reserves bij de dames om dat voor elkaar te krijgen, zorgde voor uitbreiding van de voorsprong. Het afmaken wat minder scherp en af en toe toch iets minder concentratie in de dekking in de laatste 5 minuten laat Velo nog iets terug snoepen van de grote voorsprong. Samenwerken kan soms zo mooi zij. De punten gaan mee naar Voorhout en na het douchen stappen Rambo Ana en delftsblauwe tegeltje Mell, de kantine binnen voor nog een rondje polonaise. Heb me voor niks druk gemaakt voor dit weekend, kon het maar ieder weekend carnaval zijn. Zaterdag de laatste wedstrijd van de dames 1 thuis in de Tulp. 19.30 uur zal het fluitsignaal klinken. Tot dan!
Marc Klein

Geplaatst op 23/02/2020, in Algemeen, Dames 1, Seizoen 2019 / 2020. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: