Even voorstellen: Chris van der Spek

Beste Lezers,

Tijdens het gesprek dat ik had met het bestuur van Foreholte, werd mij gevraagd om mij zelf aan u voor te stellen, door iets te schrijven.

Immers is het wel zo fijn als u allen weet wie de nieuwe trainer / coach is bij de heren van Foreholte voor het komende zaalhandbalseizoen (2020/2021), dus via dit schrijven wil ik mij dan ook aan uw allen voorstellen:

Ik ben: Chris van der Spek
Ben 58 jaar
Woon in Gouda
Getrouwd met Miranda van Turenhout
Wij hebben 2 kinderen (Leroy 27 en Jeffrey 23 jr, beide geen handbal spelend)
Ben in het bezit van Handbaltrainer 2 & Beach 2, heb de opleiding Handbaltrainer 3 gedaan, echter geen examen gedaan.
Geef zo’n 18 jaar handbaltraining / coach
Handbal is mijn passie en ben bloed fanatiek, speel een wedstrijd om te winnen

Verder heb ik alsmede de heren van Foreholte, heel veel zin in deze nieuwe uitdaging voor komend seizoen. Graag zien wij u allen op de tribune bij de wedstrijden van de heren (uit of thuis), de mannen en ik, kunnen uw support goed gebruiken, de heren in hun nieuwe uitdaging:  spelend in de Hoofdklasse en ik als coach van de heren.

Mocht u verder nog iets willen weten, schroom dan niet om mij te benaderen.

Met een sportieve handbalgroet,
voor deze,
Trainer /coach Hs1 van Foreholte,

Chris van der Spek

Geplaatst op 19/02/2020, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: