De avond van net niet


Na dames 2 stond dames 1 te popelen om het veld in te gaan. De uitwedstrijd tegen E&O was een spannende wedstrijd en we wisten dat het een fysieke tegenstander was die graag de grenzen van de scheidsrechters opzocht. Kortom we zouden aan de bak moeten.
Helaas pakte het anders uit dan de verwachte gelijk opgaande strijd in de eerste 10 minuten. E&O nam het initiatief en kon makkelijk tot scoren komen. Het duurde lang voordat we de eerste bal in het net gooide , we stonden al 4 punten achter. Het leek wel een dieseltrein die na 10 minuten op stoom was. Toen gingen wij aan de slag om de achterstand in te halen. De laatste 10 minuten van de eerste helft liepen gesmeerd, meer grip op de aanvallen en zelf meer tot kansen komen en afmaken. Ook al werd er flink geduwd en getrokken onze doorbraken waren sterk genoeg om dan nog tot scoren komen. Na de rust, 14-15, ging het zeer goed, een aantal mooie acties brachten ons voorbij E&O en verdedigend ging de deur dicht. Na de time out van de tegenstander ging het echter mis. Een voorsprong van 5 doelpunten werd langzaam weggewerkt. Ineens ging er van alles mis. Ballen over de zijlijn, kansen missen en minder sterk in de dekking waren oorzaak van deze terugval. We konden het geweld van E&O verbreken en kwamen op een gelijk stand. Met nog 20 seconden in balbezit om gelijk te maken maar het schot op het goal werd gestopt. De stand 30-31 was niet nodig. Komende week lekker trainen en dan spelen we volgende week in Breezand tegen ZAP.

Geplaatst op 09/02/2020, in Seizoen 2019 / 2020. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: