Dames 1 Wedstrijd van de gemiste kansen ( 24-24)


Hercules zou voor ons gezien de stand in de competitie geen probleem moeten zijn. Ik kan kort zijn over deze wedstrijd. Vanaf het begin liepen we achter de feiten aan. Het gaat bij handballen nou eenmaal om de bal in het net te krijgen en dat was ons probleem. Kans op kans werd gemist. Tempo van Hercules ging omlaag en omlaag en tactisch werkte dat goed. Creëren van kansen geen probleem… echt mooi uitgespeelde aanvallen maar dan werden we weer door paal, naast gooien en op de keeper gooien terug gestuurd om te verdedigen. Met de rust 14-10 achter, even een opleving 14-16. Toen time out door Hercules. Waar ongetwijfeld gezegd werd om nog langzamer naar voren te lopen. Tweede helft weer kans op kans gemist. Eindstand 24-24. Volgende week spelen we weer thuis tegen een team dat ook graag tempo speelt en 20.45 uur klinkt het fluitsignaal. Tot op de tribune.

Geplaatst op 02/02/2020, in Algemeen, Seizoen 2019 / 2020. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: