Dames 2 – Cabooter Venlo ( 27-25) Trots!


Trots!
Dat is het gevoel wat ik als coach aan deze wedstrijd heb overgehouden. Als een klein dieseltje kwamen de meiden op gang, maar toen het eenmaal liep stond er een team wat voor elkaar knokte en door het vuur ging.
Doordat we de eerste helft een beetje moesten zoeken in de dekking keken we halverwege de eerste helft tegen een achterstand van vier doelpunten aan. Dit wisten de meiden bijna recht te trekken waardoor we met 14-15 de rust in gingen.
Het gevoel was goed en we wisten dat we grip hadden op hun aanval.
De meiden kwamen heerlijk scherp uit de rust waardoor het al snel gelijk werd. Eenmaal op voorsprong gaven we dit niet meer weg. Af en toe werd het nog spannend doordat ze weer op één doelpunt verschil terug konden komen maar door de rust te bewaren en met het koppie te spelen kwam de winst niet meer in gevaar.
Ik heb genoten van de vechtlust!

Liefs een trotse coach

Geplaatst op 26/01/2020, in Seizoen 2019 / 2020. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: