Dames 1 (42-25) zonder punten naar huis


Even kijken of een busreis na verlies langer lijkt dan als je twee punten op zak hebt. De koploper Kwiek is niet voor niets koploper. Snel, sterk en een compleet team. Onze trainingen waren er wel op gericht om ons enigszins voor te bereiden op een zeer sterke tegenstander die alle fouten zou afstraffen. Aanvallend hadden we een aantal tactieken doorgenomen om meer kansen te creëren en save te spelen. Dus vol goede moed om 16.15 uur de bus in om de wedstrijd te starten om 19.30 uur. Vanaf het beginsignaal leken de ploegen aan elkaar gewaagd van 3-1 achter naar 4-4 en zo ging het gelijk op tot 10-9. Door wat missers en balverlies kwam Kwiek toch nog op een flinke voorsprong. Het werd in combinatie met de beslissingen van de scheidsrechters en de missers een wedstrijd waar er wel grote verschillen zichtbaar werden tussen de eerste en tweede helft. Kwiek kon hun spel spelen als er balverlies was en wij konden vaak tot kansen komen maar wij waren net niet sterk genoeg om de afronding in ons voordeel te krijgen. Wel bleven we samen strijden voor een punt en leken we wel mentaal opgewassen tegen de fysieke aanpak van de verdediging van Kwiek maar dat was niet genoeg om een vuist te maken tegen de koploper die nog steeds ongeslagen bovenaan staat. 42-25 was de eindstand en de reis leek inderdaad wat langer na het verlies. Maar denkend aan alle positieve dingen die er deze avond te zien waren en aan de dingen die we tijdens deze wedstrijd weer geleerd hebben schoot het enigszins toch op. Zaterdag spelen we weer thuis, dames 2 om 19.00 uur en dames 1 om 20.45 uur. We zien jullie graag op de tribune om aan te moedigen.

Geplaatst op 19/01/2020, in Algemeen, Dames 1, Seizoen 2019 / 2020. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: