Dames 2 – BSAC ( 27-25)


Zaterdag was voor het treffen met Fortissimo de beurt aan de Dames 2. Zij moesten het opnemen tegen BSAC een team wat in eigen huis de betere was. Donderdag was er hard gewerkt op de training. Het buffelen in de dekking tegen dames 1 moest vandaag zorgen voor een paarse muur.
Even kwamen de dames op voorsprong 2-0 maar daarna was het BSAC die 12 x scoorde. Laten we die eerste 15 minuten maar vergeten want daarna kwam er even niks meer van BSAC. De dames van Foreholte vochten zich terug en in de laatste 7 minuten kwamen de dames voor het eerst op voorsprong en pakten door hard werken de punten.

Geplaatst op 12/01/2020, in Seizoen 2019 / 2020. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: