Dames 1- Fortissimo alles geprobeerd ( 31-39)

Fortissimo was afgelopen dinsdag in de beker te sterk voor ons. Ze hebben een compleet team met een nieuwe aanwinst die wel bepalend is. Tactisch hadden we aanvallend en verdedigend wat wijzigingen aangebracht en er goed op getraind. Het werd een kopie van de wedstrijd van dinsdag. Even op voorsprong daarna kwam Fortissimo langszij en bracht voor de rust de score naar hun kant. 15-17 was het ondanks al het verdedigende werk en goede aanvallen was ons scoringspercentage lager dan dat van fortissimo. In de rust nogmaals de tactische zaken doorgesproken. Vooral tempo blijven houden en verdedigend houden aan de afspraken. De schutter werd goed aan banden gelegd maar dan moeten we ook wel de andere speelsters in de gaten houden. Fortissimo heeft een mooie opbouwrij en daar waar wij de paal of keeper raakte was het voor Fortissimo wel raak. De concentratie zakte wat weg waardoor mooie dingen werden afgelost met afspeel fouten, ongeduldig in de aanval en minder scherp afmaken. Zo liep Fortissimo makkelijk uit en leek de wedstrijd qua score ook wel op dinsdag. 31-39 was de eindstand.We hebben alles geprobeerd om de scoringmogelijkheden van Fortissimo te beperken en onze aanvalskansen te vergroten. Maar tegen zo een tegenstander moet alles kloppen. Zaterdag gaan we met de bus naar kwiek Raalte. We vertrekken om 16.15. Moeten daar weer vol aan de bak want Kwiek heeft nog geen punt laten liggen.

Geplaatst op 12/01/2020, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.