Bakkerij van Vessem shirtsponsor dames C2

Een shirtsponsor voor de dames van de C2 was broodnodig. Het team is daarom erg enthousiast dat Bakkerij Van Vessem hun nieuwe shirtsponsor is geworden.

Bakkerij Van Vessem bestaat al meer dan 100 jaar! Sjaak van Vessem opende de eerste bakkerij in 1907. Tegenwoordig zijn er maar liefst 16 bakkerijen in de streek, o.a. in Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Heemstede en Hoofddorp.

De bakkerijen Van Vessem verkopen niet alleen ambachtelijk broden en broodjes. In sommige filialen is het assortiment uitgebreid met onder andere biologische yoghurt en groentensappen. Gezondheid en duurzaamheid staan voorop bij de huidige eigenaar Jos Huybregts. In 2020 is het bedrijf zelfs CO2 neutraal.

Maar de beste tip is misschien wel dat er achterin de winkel in Zandvoort een echte kinderbakkerij is. Dit is een geweldige plek om je verjaardagsfeestje te vieren: bakkersmuts op, schort aan en mouwen opstropen. Een compleet programma van ongeveer 1½ uur waarbij kinderen de geheimen van de bakker horen, bolletjes bakken, koekjes versieren en natuurlijk proeven.

Meer weten over de winkels, het assortiment en de mogelijkheden van Bakkerij Van Vessem?
Neem een kijkje op vvlp.nl

Geplaatst op 11/01/2020, in Dames C2. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: