Mooie afsluiting 2019 voor Dames 1

Een volle tribune met kinderen, ouders en handballiefhebbers dat is toch fantastisch om voor te spelen. Na de clinic voor de kinderen werden emmers en trommels gepakt om de laatste wedstrijd van 2019 te ondersteunen met een hoop lawaai. De wedstrijd uit bij Aalsmeer stond nog in ons geheugen gegrift. Daar ging het de laatste 10 minuten helemaal mis en wist Aalsmeer de punten te pakken. Dat moest en zou anders gaan vandaag. Het mooie van de tweede helft van de competitie is dat je kunt zien of wij als team vooruit zijn gegaan of niet. Na het fluitsignaal gingen onze dames als een raket uit de startblokken. 3-0 en dacht ik, aan de kant, dat de wedstrijd 1 richting verkeer zou worden. Echter kreeg Aalsmeer weer even de greep op de wedstrijd en kwamen terug tot 3-3. Een tijdje werd er om en om gescoord maar na 15 minuten hadden we toch al weer een voorsprong te pakken. We hadden flink getraind op het snel opbrengen van de bal en het goed uitspelen van de 2e fase in de aanval. Dit kwam wel van pas maar lukte niet altijd even goed maar er werd wel veel uit gescoord. De voorsprong bleef in ons voordeel en de tegenstander wist geen raad meer met de snelheid van aanvallen en de beweging in de opgezette aanval. Iedereen kon weer tot scoren komen en was er geen dip meer te zien tijdens deze partij. De kinderen sloegen de emmers zowat aan gort en bleven de hele wedstrijd aanmoedigen. Zo kwam er in de laatste 10 minuten dus ook geen dip en was er voldoende energie om De eindstand op 32-20 te krijgen een mooie afsluiting van het jaar dus. In januari wordt het even pittig direct na de feestdagen. We gaan 4 januari naar Eindhoven voor PSV en dinsdag 7 januari naar Fortissimo voor de beker. Op 11 januari spelen we weer tegen Fortissimo in de Tulp om 20.45 uur.
Dames 2 speelt op 11 januari om 1900 thuis. Ik wens jullie Fijne dagen en een sportief, gezond en positief 2020.
Marc Klein

Geplaatst op 22/12/2019, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: