Dames 1 – DSS (31-29) Loon na werken


DSS de tegenstander van afgelopen zaterdag was er op gebrand om de punten mee te nemen naar Heemskerk. Echter was Foreholte na de twee verloren partijen het wel zat om punten te verspelen. De eerste 10 min ging het allemaal gelijk op. Een aantal kansen werden er aan de kant van Foreholte weer gemist, what’s new en er werd wat gerommeld in de dekking. De linksopbouw van DSS zorgde voor veel dreiging en daar moest Foreholte wat aan doen. In overtal ging Foreholte over op mandekking. De andere speelsters, geen afstandschutters, probeerden door de dekking heen te komen maar dat Foreholte toen wel onder controle. De tweede helft startte niet goed bij Foreholte en resulteerde in twee aanvallen achter elkaar met balverlies. De veerkracht van het team van Foreholte was bepalend voor het terugkomen na achterstand. Met nog ongeveer een minuut of 15 te spelen was daar de gelijke stand en werd het erg spannend. De meiden van Foreholte hielden stand en de mandekking werkte goed. In de aanval was er alleen no veel balverlies. Dit zorgde ervoor dat DSS iets meer kon scoren dan de eerste helft. Foreholte pakte door hard werken 2 punten dus loon naar werken. Dinsdag gaat Dames 1 voor de beker naar Quintus en spelen tegen de dames A jeugd. Zaterdag staat er een busreis op de agenda richting Albergen een rit van 2 uur om tegen de Tukkers te spelen.

Geplaatst op 08/12/2019, in Algemeen, Dames 1, Seizoen 2019 / 2020. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: