Kansen Dames 1 onbenut


BFC kwam bij ons op bezoek. Een lange rit in de benen is altijd lastig om te starten. Dus het doel was om daar gelijk gebruik van te maken. Die opzet leek goed te lukken maar het kostte ons wel veel energie. Naast de vele afgemaakte kansen waren we net als vorige week niet echt gelukkig in het verzilveren van de mooie uitgespeelde aanvallen. 7 keer werd de paal of lat geraakt. In tegenstelling tot vorige week hadden we op dat moment nog we veel grip op de aanval van BFC. Hard werken en geconcentreerd blijven in de dekking zorgde voor veelvuldig in balbezit komen. 6 punten voor was daar het resultaat van. Helaas zakte de concentratie en de scherpte in de aanval weg. Wat meer balverlies en wat slechter schieten werd door BFC die hun eigen spel bleven spelen afgestraft. Maar de rust gingen we nog steeds in met 3 punten verschil. BFC was inmiddels van 5–1 dekking terug gezakt naar de 6-0 en dat werd een probleem voor insnij de tweede helft. Hoewel we alle mogelijkheden kregen om in de wedstrijd te blijven doordat we vaak in overtal kwamen te staan verzaakten we om daar gebruik van te maken. Verdedigend kregen we geen grip meer op de aanval van BFC en onze eigen aanval liep niet meer zoals in het begin. Even leek het weer bij te komen want van 3 punten achter stonden we op 1 puntje. Ook toen op het beslissende moment konden we niet langszij komen en door forceren en balverlies waren de laatste aanvallen voor BFC. Jammer maar had niet gehoeven. Wel is er keihard gewerkt en werden er mooie dingen gedaan die op de trainingen zijn geoefend dus nu nog werken aan het afmaken van de gecreëerde kansen. Volgende week weer een avondje in de tulp. Dames 2 tegen United Breda en Dames 1 start met de 2e helft van de competitie tegen DSS. Tot zaterdag.
Marc Klein

Geplaatst op 01/12/2019, in Seizoen 2019 / 2020. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: