Dames 1 pakt wederom 2 punten, dit keer van Velo!

Na de wedstrijd van dames 2, die tegen Ventura de punten wisten te pakken, was het aan dames 1 de beurt om het getrainde uit te proberen tegen VELO. Langzaam liep de tribune vol met zowel Velo als Foreholte publiek. Altijd leuk om voor een volle tribune te spelen. Tijdens de warming up was mij wat opgevallen. Er heerste binnen het team een ontspannen sfeer. Een sfeer van we gaan knallen en laten ons niet gek maken. Dit was naar mijn inziens anders dan andere wedstrijden. Niet dat het te ontspannen was want er moest nog wel gewerkt worden tegen de promovendus. Bij de start waren beide teams wat afwachtend. Wij een beetje zoekende naar hoe deze tegenstander te werk ging. Maar al snel hadden we het spel onder controle. Verdedigend sloot de paarse muur zich langzaam en toen die eenmaal stond werd er gebruikt gemaakt van de snelle tegenaanval. De kracht van ons team aanvallend zat hem in de scoringsmogelijkheden die op alle posities gecreëerd en afgemaakt werden. VELO had het daar lastig mee. Cirkel, opbouw en hoek waren efficiënt en dat zorgde voor een voorsprong van 5 doelpunten. Het rustpraatje was snel klaar. Tempo houden en de verdedig dicht. Die opdrachten werden uitgevoerd en daardoor liepen we weer verder uit. Even was er een ren je rot periode, om en om werd er snel gescoord maar de energie van onze dames was duidelijk beter verdeeld en gebruikt dan van VELO. De spanning ging in de laatste 10 min helemaal van de dames af en zo kon de links opbouw van Velo nog wel een aantal keren scoren maar. De punten waren toen al gehaald. 31-22. Een mooie uitslag met zeker een stijgende lijn binnen het team. Volgende week spelen we uit tegen Westsite. Wie weet zien we jullie daar ook.

Geplaatst op 17/11/2019, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: