Boerhaave opnieuw shirtsponsor voor de komende 3 jaar!

Trots pronkt het nieuwe logo op de shirts van Heren 2. Hein en Jolanda dragen ons al jaren een warm hart toe en blijven dat de komende 3 jaar ook doen.
Afgelopen 4 jaar heeft Boerhaave een totale metamorfose ondergaan. Daarbij hoort ook een nieuw logo die beter de uitstraling geeft wat past bij Boerhaave 2.0. Tevens hebben Hein en Jolanda een nieuwe reclamebord in De Tulp en een prachtig Mesh doek bij het buitenveld laten plaatsen.

Boerhaave is het best te beschrijven als een gezellig borrelcafé waar je zeer goed kunt eten. De geheel nieuwe feestzaal is een prachtige ruimte die naar de grote van het gezelschap kan worden aangepast.

Met ruim 120 verschillende speciaal bieren en 20 tappunten staan ze regio breed bekend om hun mooie speciaal bieren. Naast bier kunnen de wijn en whisky liefhebbers hier prima terecht.

Hein en Jolanda zijn enorm trots dat ze in Voorhout een bedrijf hebben kunnen neerzetten dat behoort tot een selectie van 24 landelijke cafés die nauw samenwerken met Hertog Jan. Als  Hertog Jan iets bijzonders onderneemt, een nieuw speciaalbier introduceert of een evenement organiseert, dan wordt dit bij deze selectie cafés gedaan. Meesterbrouwer Gerard van den Broek begeleidt deze 24 cafe’s persoonlijk. Zo worden er in ons dorp regelmatig bierproeverijen gehouden, bierexcursies georganiseerd en geven zij sinds kort workshops bierbrouwen met eigen ketels. Omdat service en kwaliteit bij Hein en Jolanda hoog in het vaandel staan, staat Boerhaave ook dit jaar weer in de café top 100 van Nederland.

Wij kijken uit naar weer een mooie tijd samen en na een korte rondleiding door o.a. de kelder van Boerhaave hebben we nog gezellig een biertje met elkaar gedaan… 

Kortom een schitterend bedrijf waar wij zelf graag komen!

Hotel Cafe Restaurant Boerhaave
Herenstraat 57
2215 KE  Voorhout
0252-211483
Email: Info@boerhaave-voorhout.nl
Website:  www.boerhaave-voorhout.nl

Geplaatst op 08/11/2019, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: