HV Foreholte versterkt zich met heren C team


Sinds deze zomer heeft Handbalvereniging Foreholte een kraakvers herenteam aan de gelederen toegevoegd. Deze groep jongens in de leeftijd tot 14 jaar (Heren C) geven een belangrijke impuls aan het herenhandbal bij de topclub uit Voorhout.

Foreholte heeft al een team tot 16 jaar (Heren B) en met de nieuwe aanwas is er nu een groep talentvolle jongens die tweemaal per week samen trainen en zo elkaar nog sterker maken. Het verschil in leeftijd of lengte maakt daarbij niet uit want handbal is een teamsport, waarbij je met snel en slim spel tegenstanders kunt inpakken die twee koppen groter zijn dan jijzelf.

De aanwas is voor een deel toe te schrijven aan de successen en media-aandacht van de nationale teams. Het WK staat begin december voor de Oranje dames voor de deur en de Oranje heren spelen binnenkort het Europees Kampioenschap ( 9 januari tot in met 26 januari 2020). Door al die aandacht ontdekken steeds meer jongens het handballen.

Veel jongens vinden handbal bovendien een spectaculaire sport. Ballen vliegen met een noodgang over het veld en spelers wisselen razendsnel van rol. Waardoor iedereen veelvuldig aan de bal komt en een doelpunt kan scoren. Goed voor de fysieke ontwikkeling en het zelfvertrouwen.

De Voorhoutse handbalclub is blij met het nieuwe C-team en wil graag het herenhandbal in de Bollenstreek nog verder uitbouwen. Heren van alle leeftijden zijn daarom van harte welkom bij HV Foreholte. Ook als je buiten Voorhout woont.
Kijken of een paar keer meedoen met de training kost niets. De heren C en B trainen van 18:00 uur tot 19:00 uur (dinsdag in sporthal de Tulp in Voorhout, woensdag in sporthal de Geest in Warmond). Andere leeftijd of vragen? Stuur een bericht aan foreholte@handbal.nl.
.

Geplaatst op 20/10/2019, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: