Beddenspecialist Verkade tekent nieuw kledingcontract!


Op woensdag 16 oktober was Beddenspecialist Verkade speciaal in avond open voor de ontvangst van HV Foreholte Dames Midweek 2.Beddenspecialist Verkade mag zich de komende 3 jaar de trotse shirtsponsor noemen van deze dames. En wij wilden graag even in de keuken kijken van dit schitterende bedrijf.
Heintje Verkade startte in april 1881 in de voorkamer van hun nieuwe huis aan de Van Limburg Stirumstraat in Noordwijk een winkel in manufacturen. Aan het einde van de 19de eeuw kwamen drie van haar zoons meewerken in de inmiddels vergrote winkel. De broers Koos en Bert bouwden de winkel aan de Van Limburg Stirumstraat steeds verder uit en Marian en haar broer Hein namen in 1986 de winkel over van vader Koos en Bert. De vierde generatie Verkade. Marian en Hein splitsten de winkel in twee speciaalzaken. Hein en Maaike specialiseerden zich in het huidig pand in slaapcomfort en huishoudlinnen, waar zij samen met Marcel en Marja de zaak hebben uitgebouwd tot een begrip in Noordwijk en omgeving. Na 10 jaar in loondienst heeft Marcel Zwetsloot de winkel op 1 november 2012 overgenomen. De winkel werd opgefrist en aangesloten bij Beddenspecialist.nl Per 1 januari 2019 is ook zoon Luc Zwetsloot in de zaak gekomen.
Dit alles werd onder het genot van een lekker kopje koffie en thee aangehoord.Ook vertelden Luc en Marcel vol passie wat er nu zo bijzonder is aan hun zaak.
SlaapID
METEN = WETEN
Het kopen van een bed is voor velen een pure gok. Je weet niet hoe je ligt.Daar heeft Beddenspecialist.nl iets op gevonden; De SlaapID-slaaptest. Dé manier om je slaapgedrag tot op de minuut en millimeter nauwkeurig in kaart te brengen.Hoe werkt dat?Je vraagt gratis de SlaapID-sensor aan in de winkel.Slaap drie nachten met dit slimme maatje.De sensor wordt uitgelezen en je krijgt een 100% persoonlijk advies wat bij jouw slaapgedrag past.De keuze voor een passend matras en kussen wordt een stuk eenvoudiger en een pijntje in schouder/rug/nek bij het wakker worden heb je niet meer………….Maar nu maar even de proef op de som.
De dames mochten woensdagavond wat matrassen/bedden live gaan uitproberen. Een geweldige ervaring. Het was even moeilijk om de dames op tijd mee te krijgen voor de wedstrijd die deze avond nog om 20.00 uur gespeeld moest worden in De Tulp. Super blij zijn wij met deze sponsor voor dit team en ik weet ook zeker dat menigeen na deze ervaring binnenkort een bezoek zal brengen aan de winkel in Noordwijk. Voor alles op het gebied van slapen, met de keuze uit de grootste merken, moet je bij Beddenspeciaalzaak Verkade zijn. Overigens is Verkade geen onbekende voor de vereniging, al jaren zijn ze actief bij de Heren, maar nu zijn de dames aan zet…….. Welkom namens de Sponsorcommissie!

Neem eens een kijkje in de prachtige winkel in Noordwijk van Beddenspecialist Verkade of doe de SlaapID test.
Beddenspecialist Verkade
Van Limburg Stirumstraat 38
2201 JP Noordwijk
T 071-3612661
E verkade@beddenspecialist.nl
http://www.beddenspecialist.nl/verkade

Geplaatst op 19/10/2019, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: