Zaterdag 23 november Pullenfestijn in De Eijk…!

Lieve mensies, handbal fanaten, paarse hartedragers,

Bij deze willen wij, de Heren selectie van onze mooie vereniging, jullie graag informeren over het spannende dat komen gaat.

Het is november 2019, een donkere koude maand. Hartje winter staat voor de deur en iedereen belandt langzamerhand in zijn winterdip. Voorhout en omstreken staan op het punt om een periode in te gaan van totale eenzaamheid. Wie kan dit nog stoppen?
Een kleine groep woest aantrekkelijke mannen zag dit al aankomen en bedacht, in de achterkamertjes van Voorhout, het meest geniale idee om dit tegen te gaan.

PULLENFESTIJN!!!!!!

De blokken hout worden op het vuur gegooid. De ketels draaien op volle toeren en de warmte vult de zalen van de grote hal de Eijk. De vaten, gevuld met bier wijn erin worden uit de kelder getrokken. De Dj start zijn muziek om de aanwezigen met liederen van vreugde te plezieren. Het eerste biertje wordt getapt, maar niet in een glas, maar in een PUL. Kijk je links Pul, kijk je rechts Pul. Het enige wat jullie vochten lippen aan zal raken zijn pullen! Groot genoeg om de hele avond te proosten.

Zo hebben we voor iedereen wat wils. Ben je het zat om je geld wit te wassen, of je AOW te vergokken in Holland Casino? Geen probleem voor de die hard gokkers onder ons hebben we een pot met pasta stukken. Weet jij hoeveel er in zitten? Geef je antwoord door aan krijgsheer Jeroen en maak kans op een mooi prijs!
Kom je maar niet van je dorst af, maar trekt je portemonnee het niet meer? We got you covered. Hoor je tussen de liederen van vreugde een schel hels geluid? Sprint dan als een antilope naar de bar want shotjes zijn dan 1 euro!

Ben jij altijd al koning geweest in sjoelen? Dan is dit jouw avond. Pulschuiven staat op de planning! Kan jij je pul zo ver mogelijk schuiven zonder maar een druppel van je goud gele rakker te verspillen?
En mocht dat niet genoeg zijn, dan.. houdt dit bericht überhaupt nog een keer op? Okee focus nog heel even.
Gooi jij altijd 6 in het leven? Pullenfestijnloterij! Als dat niet lekker in de mond ligt? Later op de avond kan jij kans maken op fantastische prijzen.

Dusss, even samenvattend;
23 november Pullenfestijn!
– Entree: GRATIS
– Voor wie: Iedereen
– Waar: Sportcafé De Eijk, De Tulp
– Dj aanwezig
– 21:30 uur inloop in de Eijk
– 22:00 officiële start van het feest
– 23:30 pullenfestijnloterij
– 02:00 sluiten de deuren en is het tijd voor Walhalla

Tussen door kun je pulschuiven en vergeet zeker niet aan de bar te staan als de schotjes toeter af gaat! Ook is er de bekendmaking van het aantal pasta stukken.
Zet de datum in je agenda en we zien jullie graag de 23ste!

Met feestelijke groet,
Purple United

Geplaatst op 09/10/2019, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: