Dames 2 – Gemini ( 22-18)


Afgelopen zaterdag was het aan Dames 2 van HV Foreholte om het spits af te bijten in de eerste competitiewedstrijd thuis gespeeld in sporthal De Tulp.
Damon en zijn dames hadden Gemini als tegenstander. Het team van Gemini was in samenstelling aardig veranderd tov vorig seizoen waar zij nog meedraaide in de eerste divisie. Maar zoals u heeft gemerkt heeft ook Dames 2 een flinke verjongingskuur doorgemaakt. We hadden onze dames redelijk voorbereid op de training door vooral te werken aan ons eigen spel. De dekking compact en snel contact met de schutters. Dat liep in het begin wat stug. Er werd te weinig gesteund waardoor de opbouwers die ruimte kregen om hun spel te spelen. Na wat omzettingen en gesprekje in de rust werd dit echter goed omgezet en konden de Dames van 2 hun eigen spel spelen. Een aantal snelle tegenaanvallen zorgde voor een mooie voorsprong en pakte ze de punten.

Geplaatst op 29/09/2019, in Seizoen 2019 / 2020. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: