Dames 1:SOMS ZIT HET MEE EN SOMS ZIT HET TEGEN!

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Aalsmeer in de planning. Een team waar Foreholte al aardig tegen geoefend had. Wetende dat de dames van Aalsmeer 2 schutters in de gelederen hadden werd er voorgenomen dat Foreholte daar geconcentreerd op zou verdedigen. Na een rommelige warming up klonk het fluit signaal en leek het erop dat iedereen van Foreholte wel scherp was. De rechtsopbouw van Aalsmeer was aardig onder controle en Foreholte kon profiteren van de fouten die gemaakt werden door Aalsmeer. Ook lukte het door in de aanval met goede druk en concepten het goal van Aalsmeer te vinden. Het score verloop gaf geen duidelijk verschil van kwaliteit en het leek een spannende pot te worden. Ineens was daar de voorsprong van 2 punten voor Aalsmeer en sloeg de paniek bi De Dames van Foreholte toe. Het vertrouwen in eigen kunnen zakte wat weg en zo ook het vertrouwen in de mogelijkheden van het team. Aalsmeer ging met 3 punten voor de rust in. Tijdens de rust werd bij Foreholte aangegeven dat het tempo omhoog moest. De tactische zet van Aalsmeer om onze snelle tegenaanval met twee verdedigers ver weg uit te schakelen bracht onze meiden in verwarring. Het rechtdoor lopen was niet de oplossing, meer breedte spel zou oplossing kunnen brengen voor Foreholte. Helaas zat het allemaal niet mee. Kansen van Foreholte werden op paal en lat geschoten en de keepster van Aalsmeer stond zo nu en dan ook in de weg. Verzilveren van die kansen had Foreholte weer in de wedstrijd kunnen brengen maar dat zat even tegen. De eindstand 31-25. Het spel van Foreholte moet zekerder worden en de snelheid moet volgende wedstrijd thuis tegen PSV weer helemaal terug is. Zaterdag 28 september speelt dames 2 van HV Foreholte om 109.00 uur een wedstrijd tegen Gemini. Aansluitend volgt de wedstijd van de dames 1 van HV Foreholte tegen PSV om 20.45 uur.

Geplaatst op 22/09/2019, in Algemeen, Dames 1, Seizoen 2019 / 2020. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: