A World of Talents

Sportfotograaf René van Dam uit Sassenheim portretteerde op zijn eigen wijze 11 vrouwelijke sporters uit de gemeente Teylingen. De gemeente scoort altijd hoog op het gebied van sport en René merkte dat de vrouwelijke sporters hier een groot aandeel in hebben. Om hen wat meer in de spotlights te zetten maakte hij deze serie, met ook een mooi portret van Naomi Hoogervorst.

De foto’s zijn te zien in de winkel van LJ Sport aan de Hoofdstraat 191 in Sassenheim. De officiële opening van de expositie zal zijn tijdens de “Nacht van Sassem” op vrijdag 30 augustus om 18:00 uur. De foto’s zijn te bezichtigen tot eind september.

Geplaatst op 14/08/2019, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: