Handbalkamp 2019 was super!

Het weekend van 19 juli was het zover: de vierde editie van het Handbalkamp. Dit jaar met het thema: Foreholte goes into the Jungle!

Nadat iedereen een slaapplek had bemachtigd in de kleedkamer of tent stond de eerste activiteit op het programma: “slang maken”. Met een aantal wc-rollen, papier, stickers en andere knutselspullen ging iedereen aan de slag. Na met het eindresultaat op de foto te zijn geweest, was het tijd voor de avondspellen. Levend Stratego (voor de C&D) in het Overbos en het dierengeluidenspel (voor de E&F) op het sportpark. Toen het tijd was om te slapen, lukte het veel kinderen om de kampstaf nog lang wakker te houden…

Uitslapen zat er op zaterdagochtend voor vele nog niet in. Om 7:00 uur liepen de eerste kampgangers alweer op het handbalveld. Na een lekker ontbijt en wat tijd voor jezelf gingen de C&D naar Duinrell en de E&F naar Monkeytown en Jump XL. ’s Avonds was het tijd voor de Bonte Avond, waar heel veel acts (o.a. dansjes en moppentap) zorgden voor een leuke avond!

Zondagochtend kwam iedereen wat later op gang, maar ook deze dag stonden er weer mooie activiteiten op het programma. Dus iedereen wakker gemaakt en aan de ontbijttafel gezet. Elke ochtend en middag hadden we heerlijke broodjes die gesponsord werden door “Bakker van Vessem”, heel erg bedankt hiervoor! In de ochtend begonnen de E&F met levend memory en de C&D speelden een Bingo variant in het Overbos.

Na een heerlijk broodje knakworst was het tijd voor de laatste activiteiten in het dorp. De C&D moesten letters verzamelen door het maken van foto’s en uiteindelijk het woord ‘slingeraap’ bij elkaar puzzelen. De E&F ging het dorp in met het zintuigen-speurtocht. Hierbij moesten ze verschillende dingen voelen, ruiken en proeven. De tijd vloog voorbij en al snel kwamen de eerste ouders al het sportpark op lopen, helaas… het zit er weer op!

Het was een geweldig weekend en we willen de kampgangers bedanken voor alle gezelligheid! Jullie zijn toppers, we hopen dat jullie inmiddels weer zijn bijgeslapen en wensen jullie nog een fijne vakantie!

Groetjes,
De Kampstaf

Geplaatst op 13/08/2019, in Kamp. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: